Avontuurlijke groepsreizen

Met een actieve groepsreis zie en beleef je Europa eens totaal anders dan je gewend bent. Niks geen hele dagen luieren op je strandmatje maar je grenzen verleggen met een sneeuwscootersafari of op wandeltrekking. Altijd al eens willen ijsvissen of Sardiniƫ te voet willen verkennen? Bij NoSun.nl ben je er verzekert van dat je niet alleen een avontuurlijke maar ook verantwoorde vakantie vol spannende actie boekt. Bij ons reis je in prettig kleine groepen van minimaal zes en maximaal zestien personen en altijd onder begeleiding van een ervaren reisleider.

Verassend anders
Wanneer je voor het eerst met een groep wilt gaat reizen kan het je een beetje eng overkomen. Die onzekerheid voelen we allemaal maar je zult zien dat het spreekwoordelijke ijs zo gebroken is. Op een natuurlijke manier versmelt je binnen een dag met je reisgenoten tot een hechte groep die maar een doel voor ogen heeft; genieten van de omgeving en het opladen van de eigen batterij. Door het actief met elkaar bezig zijn vervallen alle barricades van ingebakken rolpatronen en zal je als herboren weer naar huis gaan.

NoSun is de afgelopen jaren tot twee maal toe in aanmerking gekomen voor de publieksprijs ‘Beste aanbieder actief en avontuurlijk’ en ook bij Zoover komt NoSun.nl als beste actieve aanbieder uit de bus. Op een actieve avontuurlijke vakantie gaan er geheel nieuwe werelden voor je open. Doordat je jezelf op een positieve manier tegenkomt ondergaat ook je zelfvertrouwen een enorme boost. Beleef het zelf en boek nu hier op NoSun.nl het avontuur van je leven.