Maak een unieke rondreis door Noorwegen

Wil je graag een unieke reis beleven? Maak dan eens een rondreis door Noorwegen met noSun.nl. Dit is het land waarin de natuur nog veelal ongerept en niet getemd is. Alleen de fjorden al maken het land zeer aantrekkelijk voor een rondreis. Je vindt er echter niet alleen een schitterende natuur, maar er zijn ook veel toeristische trekpleisters te vinden waar jij je prima kunt vermaken.

Individueel reizen of reizen in groepsverband

Tijdens een rondreis door Noorwegen kun je kennis maken met de mooiste plekjes van het land. Rondreizen kun je in je eentje doen, maar je kunt ook de keuze maken voor een groepsreis. Naast een rijke natuur kun je in Noorwegen ook prima diverse andere culturele uitstapjes maken.

Je kunt bijvoorbeeld richting de Noordkaap reizen en vanaf daar langs de fjorden weer naar beneden rijden. Onderweg kun je diverse excursies boeken. Een aanrader voor een onvergetelijke excursie is het spotten van walvissen. Dit kan bijvoorbeeld in het plaatsje Andenes.

Mooie attracties in Noorwegen

Bijzondere bezienswaardigheden in Noorwegen zijn bijvoorbeeld de bruisende en dynamische havenstad Bergen. Maar ook het sportieve Lillehammer en de westkust van Noorwegen zijn zeer indrukwekkend.

Natuurlijk mag een bezoek aan Stavanger ook niet ontbreken tijdens een rondreis door Noorwegen. Je kunt hier heerlijk door het oude centrum van de stad wandelen en een bezoek brengen aan Preikestolen. Dit is een loodrechte wand die ongeveer 600 meter uit het water oprijst. Vanaf deze plek heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Wild kamperen in Noorwegen

Noorwegen is een land waar je nog kunt wild kamperen. Het kamperen in de vrije natuur is een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten. Je kunt bijvoorbeeld van trekhut naar trekhut wandelen. Een low-budget vakantie, maar met een onvergetelijke indruk.

Kortom, genoeg redenen om een rondreis door Noorwegen te maken!